WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

HERSTEL EINDE LEASECONTRACTEN

Een hoge eindafrekening ontstaat wanneer u uw leaseauto inlevert zonder dat u deze vooraf laat inspecteren door een onafhankelijk autoschade expert. Door onze uitgebreide kennis van de verschillende inname protocollen van de in Nederland actieve leasemaatschappijen zijn wij in staat uw eindafrekening tot het absolute minimum te beperken. Iedere schade wordt door de lease maatschappij gezien als 1 evenement. Per evenement betaald u een eigen risico variërend van 125,- Euro tot 250,- Euro.

Een evenement kan zijn slecht verwijderde vogelpoep, vlekken in de bekleding, krassen door de lak, overmatig steenslag, stoeprand schade aan uw velgen, krassen op uw achterbumper na diverse keren uitladen van uw spullen. Er zijn zelfs voorvallen waarbij op een bumper 3 evenementen aanwezig zijn waardoor de kostenpost na inlevering op dit item hoger is dan de aanschaf van een compleet nieuwe bumper inclusief spuitwerkzaamheden en montage.

Veel auto’s hebben (kleine) carrosserie schades. Door middel van het zogenaamde smartrepair kunnen we het grootste deel van de in – en exterieur schades herstellen. Dit kan tegen gunstigere condities dan wat uw leverancier u doet voorkomen en desgewenst met een doorlooptijd van 24 tot 48 uur.

Ook wanneer u bijvoorbeeld een eventueel aanwezige schade op de auto laat zitten zal dit zorgen voor een hoge eindafrekening. Wanneer rijders tussentijds wisselen, op wie wordt de gebruikersschade dan verhaald?

HERSTEL EINDE PRIVATE LEASE CONTRACTEN

De manier van werken bij herstel of inname van private lease contracten is niets anders dan bij inname zakelijke lease contracten. De protocollen van de private leasemaatschappijen conform inname auto zijn vaak net zo onduidelijk en verschuilend als bij zakelijk leasen.

Indien u een auto voor een aantal jaren in uw bezit heeft dan is het toch uitgesloten dat hier geen gebruikersschade op ontstaat? U let even niet op bij het inparkeren en schaaft met uw velg langs de stoeprand, u laadt uw boodschappen regelmatig uit waardoor er krassen ontstaan op het kunstof aan de binnenkant van de kofferbak of bovenop de bumper. Het zijn allemaal situaties die ons allen kunnen overkomen.

Uiteraard is iedereen zich ervan bewust dat we na 30.000 km en bijvoorbeeld 3 jaar een auto niet in nieuwstaat terug aan kunnen bieden bij de leasemaatschappij en natuurlijk willen we de in bruikleen genomen auto in acceptabele staat retour geven aan de lease maatschappij.

Maar welke schades zijn nu acceptabel en welke niet?

Daarover schrijft de leasemaatschappij in haar protocollen. Wij adviseren u om uw leasecontract te raadplegen. Vaak beschrijven leasemaatschappijen dit zeer nauwkeurig

En wat kost dat dan, het laten herstellen van die niet acceptabele schade?

Dat kunt u zelf berekenen door alle evenementen (lees schades) op uw auto te vermenigvuldigen met uw eigen risico OF u wacht geduldig een aantal weken totdat u de eindafrekening ontvangt.

Is dit te voorkomen allemaal?

JA, gelukkig wel. FleetForce helpt.

Meld u schade in onderstaand formulier en upload de foto’s van de schade aan uw voertuig.  Na het plaatsen van de schade krijgt u van ons geheel vrijblijvend een offerte voor herstel van de schade aan uw voertuig. Wij verstrekken u in een overzicht het verschil in kosten bij herstel door FleetForce en herstel conform het protocol van uw leasemaatschappij.

1Gegevens
2Foto's
  • NL

Wagenparkbeheer

Bij een goed wagenparkbeheer komt heel wat kennis en kunde kijken.

Alle vragen die medewerkers kunnen hebben en alle mogelijke antwoorden op deze vragen, het goed laten verlopen van het wisselen van auto’s, financiële en administratieve afhandelingen richting de medewerkers, afhandelingen daarvan, contacten met leveranciers, verzekeraars, schades afhandelen, etc etc. We kunnen nog wel even zo doorgaan.

Als directeur, eigenaar, HR manager of wagenparkbeheerder is dit een verantwoordelijke taak waarbij FleetForce u graag ontzorgt door hulp te bieden.

Volledig of gedeeltelijk outsourcen kan dan een aantrekkelijke optie zijn.

Samen met onze partners kunnen we kijken of dit interessant kan zijn voor u. We hebben ervaring met wagenparkbeheer tot wel 30.000 voertuigen, geel en grijs kenteken, groot of klein wagenpark.

WAGENPARKVERZEKERING

De Wagenparkverzekering van FleetForce is bedoeld voor bedrijven met een wagenpark vanaf 10 personenauto’s, bestelauto’s of vrachtwagens.

Is uw wagenpark groter dan 100 personen- en/of bestelauto’s, of heeft u meer dan 50 vrachtwagens?

Dan is voor u de Stop-Loss Wagenparkverzekering wellicht interessant.

Onze Wagenparkverzekering is altijd maatwerk. Het exacte premiebedrag hangt af van de volgende factoren:

  • de grootte van uw wagenpark;
  • het soort auto’s in uw wagenpark;
  • de gekozen aanvullende verzekeringen;
  • schade- en diefstalpreventiemaatregelen.

Benieuwd wat u kunt besparen door de combinatie met het wagenparkbeheer en herstel via FleetForce? Neem dan contact op of bel 0416-334978

NEEM CONTACT MET ONS OP

Volg FleetForce op Social Media

FLEETFORCE

onderdeel van Schalken Autoschade

Industrieweg 9
5145PD Waalwijk

Telefoon: 0416-334978
E-mail: [email protected]